25 Ocak 2016 Pazartesi

Viktor&Rolf - Antidote - 2006


Öncelikle bu parfümün geleneksel Fifi ödüllerinden 2007 yılında "En iyi niş erkek parfümü ödülü"nü ve ayrıca "En iyi dizayna sahip erkek parfümü" ödüllerini aldığını belirtmemde ve dikkatinizi çekmemde fayda var. Parfümü dizayn edenler parfümümüzü "tüm negatifleri pozitife çeviren sihirli bir iksir" olarak tanımlamışlar ve Antidote(panzehir) adını uygun görmüşler.

Çok şık bir şişesi ve kutusu var. Zaten Viktor&Rolf diğer parfümlerinin sunumlarında da oldukça başarılı bir marka..  İki ünlü parfümör kokuyu, bir ünlü designer da kokunun şişesini tasarlamış ve bu harika kokuyu sunmuşlar bize..

Kokunun içeriği çok kalabalık ve güzelce harmanlanmış.  Tarçınlı, tütsülü (soft ve hoş bir tütsü), vanilyalı böyle zaman zaman Starbucks'un kışın yaptığı gingerbread latte'sini hatırlatan tatta, kimi zaman çiçeksi lavantalı, yaseminli, nerolili..  Çok zengin bir içeriği var.. Nereye çeksen oraya gider, oryantal-odunsu diye sınıflandırmışlar ben de öyle diyeyim rahatlayayım.

Kokusal anlamda tarifi zor V&R Antidote'un, farklı, modern ve güzel koktuğunu söyleyebilirim. Ofiste çalışan bir kadın arkadaşım bu parfümünü beğenmedim dese de, bu Antidote'un gerçekten özgün ve başarılı bir parfüm olduğunu değiştirmeyecektir :).

Kalıcılığı iyi olmasına rağmen, tene yakın bir projeksiyonda sakin bir havada ilerliyor. Öyle buram buram kokmasını beklemeyin.  Bir sonbahar gününde sakince parkta yürümek gibi bir şey Antidote..

Bu güzel bebeğin üretimi durduruldu. Bulmak gitgide zorlaşırken, Sevil parfümeri'lerde bulunan son birkaç tane parfümden edinip, stoklarınızı yapsanız iyi olur.

8/10

0 yorum:

Yorum Gönder