20 Ocak 2016 Çarşamba

Christian Dior - Dior Homme Intense (DHI) - 2011 - Yeni Formül


Bu yorumu hazırlayabilmek için eski-yeni 2 formülü de iki farklı elimin üzerine sıktım. Zaten iki parfümü de daha önce üzerimde de deneyip kullandım.Dior Homme Intense'nin yeni versiyonu parfümü ilk kez deneyenler için güzel bir parfüm olacakken, eski versiyonu koklamış olanlar için bir hayalkırıklığına yol açması çok muhtemel.

Biten şampuanın içine su ekleyip biraz daha kullanırsınız ya, sanki eski formüle öyle yapmışlar, şişelemişler yeniden piyasaya sürmüşler.  Projeksiyonu, kalıcılığı sanki o sexyliğini de almışlar..
Eski parfümün bi ağırlığı aurası vardı, yeni versiyonda 2-3 saat içinde tene yakın bir parfüm izlenimini veriyor.  (Yeni parfümde 2-3cm projeksiyon alıyorum - eskisinde 10-15cm)

Koku olarak eski parfümle kardeş oldukları belli, çok ufak farkları var, koku yine sexy, hoş ama artık o vahşiliği yok daha naif ve çekingen..İlk defa deneyenler üzülmesinler, Yeni formül de marketteki diğer designer parfümlerinden çok çok daha başarılı bir parfüm..

Dior Homme Intense parfümseverlerin çok konuştuğu bir klasiktir , 20-30 yaş arasındakilere hep önermişimdir. Öyle de devam edecek..


Şahane bir iris..

8/10

0 yorum:

Yorum Gönder