15 Kasım 2017 Çarşamba

Jo Malone - Pomegranate Noir - 2005

Pomegranate Noir, minimal parfüm tasarım evi Jo Malone'un tartışmasız en güzel parfümlerinden birisi ve diğer kokularına göre de en komplex kokularından da biri diyebilirim. 

Başta nar olmak üzere, meyveli ve az baharatlı yapısı ile bahar ve yaz akşamları için çok güzel bir parfüm Pomegranate Noir. Karanfil hafif ve dengeli olacak bir şekilde kullanılmış (ben inceden karpuz kokusunu da alıyorum). Pomegranate Noir de zaman zaman değişen ve farklı kokuyor nazlı, gün seçen parfümlerden. Sisli-tütsülü-odunsu bir havası da var, aynı zamanda meyveli-freş gibi de..

PN, güzel bir ofis kokusu olur. İş arkadaşlarımdan(kadın) biri burada hoş bir koku var, nereden geliyor acaba diye sordu. (Böyle hikayeleri seviyorsunuz diye paylaşayım dedim). Ayrıca, bu parfümün yorumunu yazan birçok blogda okuduğum üzere ve sanırım Buse Terim söylemişti, youtube kanalında parfüm incelerken; Kıvanç Tatlıtuğ bu parfümün müdavimiymiş, bunu tüm blogger'lar gibi, ben de eklemezsem çatlarım.

Eau de Cologne olması sizi yanıltmasın, bence meyveli bir parfüme göre oldukça güzel bir performansı var. (Tabi reformüle kurbanı olmadıysa, elimdeki şişe oldukça eski). Neyse daha fazla uzatmaya gerek yok, alın ve deneyin.. Şahsına münhasır, orjinal ve güzel bir kompozisyon.. Her ortamda giyilebilen çok keyifli bir parfüm.

Denemenize kesinlikle değecek!

8/10

0 yorum:

Yorum Gönder